Febra galbenă: Fazanul Cristache îl confundă pe Klaus Ghinion cu Petrov

0
998

Am trăit să o vedem şi pe asta! Cătălin Cristache cunoscut sub apelativul Fazanu, deputat, aflat în ograda cu orătănii păstorită de Turnătorul Petrov, alias Băsescu Traian, s-a trezit peste noapte că este Klaus Ghinion Iohannis şi, până să cadă din pat, l-a invitat la o dezbatere pe primarul Ionuţ Pucheanu.

,,Vă invit public, să dezbatem împreună, eu în numele preşedintelui Klaus Iohannis şi dumneavoastră în numele candidatului Viorica Dăncilă. Vă lansez public această invitaţie şi vă rog să alegeţi dumneavoastră locul şi ora desfăşurării acestei dezbateri”, a scris cu creionul chimic pe pagina sa de Facebook, Fazanu.

Băi frate, e de noaptea minţii! Fazanu, care n-are nicio treabă cu iohanniştii, doar faptul că le-a lins clanţa ca găinaru Iaru Fără de Ţară să ajungă secretar general adjunct al Guvernului, le dă peste bot liberalilor, se înfoaie în pene, şi încearcă să pună de o dezbatere cu Pucheanu.

Nu ştim care va fi reacţia liberalilor, dar cunoscând că atât Fazanu cât şi Stângă au un trecut comun copilărind pe la APR-ul lui Durbacă, probabil că nu se va întâmpla nimic.

Va daţi seama ce faţă o să facă mâine Klaus când va da ochii cu Cristache, care va veni neinvitat la Sala Sporturilor, şi-i va spune: Eu sunt Fazanus Iohannus şi vă reprezint la dezbaterea care nu va avea loc niciodată, aşa cum nu a avut loc nici dezbaterea ta cu Dăncilă de care ai fugit ca Dracu de tămâie!.

Chestia tare e că Fazanu l-a trădat fără menajamente pe Petrov, care va face o criză de beţie turnându-şi pe gâtlej pahar după pahar. Turnătorul Petrov trădat de ucenicul care vrea să joace rolul lui Ghinion. Ce dramă! Ha, ha, ha, ar fi fost replica lui Klaus!

Acest text este un pamflet şi trebuie consumat ca atare! Ha, ha, ha, ar fi fost, din nou, replica lui Klaus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.