Falezogaura a fost astupată. În sfârșit, se reia traficul în zona Elice

0
2359

De luni (21 august),  circulația va fi reluată pe Bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioară), în zona Elice, au anunțat reprezentanții Primăriei, care au precizat că prima etapă a lucrărilor de consolidare a terenului a fost finalizată. „Urmează derularea celei de-a doua etape care presupune reparații în zona Falezei Inferioare, acesta fiind motivul pentru care accesul cetățenilor către zona de promenadă va fi restricționat  pe scările din partea stângă (cum privim spre Dunăre)”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei.

În weekend însă, zona de la Elice ar putea fi închisă traficului rutier, pentru ca gălățenii să se poată relaxa liniștiți în parc, a spus primarul Ionuț Pucheanu. „Am propus Comisiei pentru Siguranța Circulației Rutiere ca pe perioada  weekendului această porțiune să fie închisă circulației rutiere, iar traficul să fie deviat pe artera pe care se circulă acum, pentru ca gălățenii să își poată petrece timpul liber în parcul de la Elice”, a declarat edilul.

Primarul a precizat că marcajele rutiere se vor face în aproximativ două săptămâni, întrucât, potrivit specialiștilor în construcții, este nevoie să treacă aproximativ 14 zile de la turnarea asfaltului până la realizarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.