Excelența în Educație, premiată la Galați. Sute de elevi cu rezultate deosebite vor fi recompensați

0
793

Aproape 700 de tineri din Galați, elevi în clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, vor fi premiați, mâine, de Primărie și Asociația Gloria Education. Evenimentul va avea loc în Grădina Publică, începând cu ora 17.00.

De asemenea, câte o școală și un liceu vor primi titlurile de Şcoala Gimnazială Hygienium, respectiv Liceul Hygienium, urmând ca acestea să fie dotate cu materiale igienico-sanitare marca Hygienium, brand plasat pe locul 1 în topul national al dezinfectanților.

Ȋn plus, potrivit organizatorilor, se va acorda și Premiul ”Cel mai bun ONG”, pentru a recompensa fundația cu cele mai multe proiecte în educație, dar vor fi premiați și 5 profesori din școlile și liceele gălățene.

Toți vor primi diplome, produse sanitare și de igienă Hygienium și produse alimentare Grande Dolceria, dar și premii în bani, iar premiile vor fi înmânate chiar de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

De asemenea, vor fi prezenți invitați speciali din mediul de bussines gălățean și nu numai, iar atmosfera va fi întreținută de un amfitrion pe măsură și momente artistice speciale.

Sponsorii galei sunt: Hygienium, Kaufland România, APAN, aBeauty, Code School Clubs Galați și Grande Gloria Production.

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link:

https://gloriaeducationfound.ro/gloria-education-proiecte/n-iulie-la-galati-primaria-municipiului-galati-si-asociatia-gloria-education-organizeaza-gala-excelentei-in-educatie.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − fourteen =