Etapa judeţeană a concursului ,,Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii”

0
353

În data de 09 aprilie 2022 s-a desfăşurat la Liceul Tehnologic „Carol I” din Galați etapa judeţeană a concursului naţional „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii” organizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi.

Acest concurs a fost inclus in Calendarul Activităților Educative Naționale de Ministerul Educatiei în anul 2013 si a avut o continuitate la nivel național până în anul 2020 când, datorită contextului pandemic, a fost intrerupt.

Obiectivul principal al concursului îl constituie încurajarea şi atragerea elevilor în activităţi de promovare a securității și sănătății în muncă, pentru formarea unei culturi de prevenire în rândul tinerilor din licee și școli profesionale.

La concurs au participat 62 de elevi, împărțiți în 31 de echipe, din 13 licee din județul Galați, cel mai mare număr de participanți din cele 8 ediții desfășurate de la înființare și până în prezent.

În urma centralizării rezultatelor, pentru participarea la etapa naţională care se va desfăşura în perioada 13.05.-15.05.2022, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași, s-au calificat patru elevi din cadrul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Galaţi, patru elevi din cadrul Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” şi doi elevi din cadrul Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − fifteen =