Este oficial: Dorin Otrocol revine în funcţia de prefect

0
2156

Reprezentanţii Guvernului confirmă eliberarea din funcţia de prefect a lui Gabriel-Aurelian Panaitescu şi înlocuirea sa cu Dorin Otrocol, cel care a mai condus Instituţia Prefectului în perioada noiembrie 2013 – octombrie 2016.

„Executivul a adoptat, în şedinţa de astăzi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi.

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila, de către Mădălina Cochino. O altă hotărâre vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila de către Paladi George-Adrian.

Totodată, alte două hotărâri vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Galaţi, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilității pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi în funcţia publică de inspector guvernamental.

O altă hotărâre prevede încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Botoşani de către Beclea Daniela. De asemenea, Lozneanu Daniela-Petronela va exercita, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect al judeţului Botoşani”, a anunţat Biroul de Presă al Executivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.