Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne conferită Jandarmeriei Galați

0
695

În semn de apreciere pentru profesionalismul dovedit pe timpul misiunilor executate de către jandarmii gălățeni, ministrul afacerilor de interne a medaliat Inspectoratul de Jandarmi Județean „Dunărea de Jos” Galați.

Un moment deosebit de important pentru jandarmii gălățeni l-a constituit confirmarea profesionalismului dovedit în executarea misiunilor încredințate. Astfel, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române – 3 Aprilie, în baza propunerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Bode, a conferit Inspectoratului de Jandarmi Județean „Dunărea de Jos” Galați Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, „în semn de înaltă apreciere a eforturilor depuse de către întreg personalul în executarea misiunilor încredințate.”

Brevetul și distincția au fost înmânate comandantului Jandarmeriei Galați, colonelul Simionel Florin, de către ministrul afacerilor interne, ieri, 4 Aprilie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ocazia desfășurării festivității de recompensare a unităților din Jandarmeria Română, care s-au distins în activitățile și misiunile desfășurate.

Astăzi, Brevetul și distincția au fost prezentate personalului unității aflat în Cazarma Galați, alături de mesajul transmit de către ministrul afacerilor interne. Pentru jandarmii gălățeni, conferirea distincției reprezintă atât recunoașterea efortului depus până în prezent de către fiecare dintre ei, cât și o modalitate de a-i motiva și responsabiliza pe viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.