Elevii Școlii nr. 7 vor învăța, din toamnă, într-o clădire modernă, grație unei investiții a Primăriei

0
856

”Lucrări avansate la noua clădire a Școlii Gimnaziale nr. 7”, anunță primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, ”constructorul a turnat, zilele acestea, placa din beton pentru ultimul etaj al noului corp de școală, urmând să fie realizat efectiv și cel de-al treilea etaj. ”Elevii Școlii Gimnaziale nr. 7 vor învăța într-o clădire nouă, modernă și dotată la standarde europene. Noul corp al unității de învățământ, la care lucrăm în prezent, va avea trei etaje cu nouă săli de clasă și laboratoare de fizică, biologie, chimie şi informatică. Constructorul a turnat, zilele acestea, placa din beton pentru ultimul etaj al noului corp de școală, urmând să fie realizat și acest nivel. Este un proiect care fusese abandonat de fostele administrații pe care noi însă am reușit să-l punem în practică, grație fondurilor pe care le-am atras de la Ministerul Dezvoltării. Investiția depășește 4,5 milioane de lei, iar lucrările vor fi finalizate anul acesta”, informează edilul șef.

Amintim că lucrările la noul corp de școală, executate de SC Servland SRL, construit de la zero de municipalitate, au început în primăvara anului trecut. Proiectul, abandonat de fostele administrații, a fost ”resuscitat” de actuala conducere a Primăriei, cu bani obținuți de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − six =