Elevi de 10, premiați de Primărie

0
829

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, i-a premiat astăzi, într-un cadru festiv, pe elevii din unitățile de învățământ gălățene care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat în anul 2019. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galați, “Bălan Bianca Andreea și Bichir Andreea de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Lupu Denisa Cristina și Stoicu Laura de la Școala Gimnazială ”Dan Barbilian” și Iordache Octavian de la Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu” sunt elevii din Galați care au reușit la Evaluarea Națională de anul acesta să obțină media 10.
Ciopei Dragoș de la Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu” și Lazăr Diana Selena de la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” sunt tinerii de 10 la Bacalaureatul 2019.
Toți au primit, prin intermediul Fundației Andreiana Juventus, câte un cec în valoare de 1.000 lei, buchete de flori și diplome de apreciere. Tot prin Fundația Andreiana Juventus, în cadrul aceluiași eveniment, au fost premiați alți doi tineri care de asemenea sunt un exemplu pentru întreaga comunitate locală. Astfel, lui Marian Petria, membru al Comitetului Paralimpic Național care a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, a primit un premiu de excelență și un cec în valoare de 2.000 de lei, iar Andrei Munteanu, elev al Colegiului Național ”Vasile Alecsandri”, cu rezultate foarte bune la școală, dar cu o situație materială modestă, a primit o bursă lunară, valabilă pentru perioada octombrie 2019 – iunie 2020, în valoare de 500 de lei”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − five =