Ecosal te ajută să scapi de deşeurile din construcții, de cele electrice şi electronice mari

0
1145
În Galaţi, există două puncte verzi administrate de Serviciul Public Ecosal – unul în Micro 13B, iar celălalt pe strada Etna nr. 29 – unde pot fi depozitate atât deşeuri din construcţii, cât şi deşeurile electrice şi electronice.

Trebuie să ştiţi că depozitarea a doi metri cubi de moloz este gratuită la punctele verzi, dar depozitarea unei cantităţi mai mari se taxează.

Astfel, la un metru cub peste cantitatea netaxabilă, suma pe care trebuie să o plătiţi este de 68,64 de lei fără TVA, plus o taxă de cântărire de 3,51 de lei fără TVA. În cazul în care nu aveţi mijloace de transport ale deşeurilor inerte, Serviciul Public Ecosal poate veni să ridice molozul contra cost, fiind inclusă colectarea, transportul şi depozitarea, în cazul în care se depăşesc cei doi metri cubi gratuiţi”, anunță reprezentanții Ecosal.

Programul celor două puncte verzi este următorul:

  • Punct verde Micro 13B – str. Drumul Viilor nr. 1; program luni – sâmbătă 8.00 – 16.00; duminică ora 8.00 – 12.00.
  • Punct verde Etna – str. Etna nr. 29; program: luni – vineri ora 8.00 – 16.00.

În cazul în care v-aţi renovat casa şi vreţi să transportaţi molozul, dar nu aveţi mijloc de transport, puteţi suna la unul dintre următoarele numere de telefon: 0236.312.282 sau 0374.927.292. Totodată, numerele sunt valabile şi în cazul în care vreţi să transportaţi la punctele verzi deşeuri electrice şi electrocasnice mari.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − six =