Ecosal lucrează pentru deszăpezirea orașului. Numărul de telefon la care puteți suna pentru sesizări

0
559

Serviciul Public Ecosal acționează, la acest moment, în municipiul Galați pentru deszăpezire cu 12 tractoare cu lamă și perie, opt sărărițe și două motocultoare cu perie de un metru lățime, anunță Biroul de Presă al Primăriei, care precizează că cele două motocultoare îndepărtează zăpada de pe trotuarele străzilor Brăilei și Domnească, urmând să intervină și pe cele de pe Siderurgiștilor, H. Coandă și nu numai.

Până în prezent, au fost împrăștiate 195 de tone de material antiderapant. Intervenția angajaților Serviciului Public Ecosal a început azi-noapte, la ora 2,00. În intervalul 2,00 – 6,00, cele opt sărărițe au împrăștiat 78,54 de tone de material antiderapant, iar de la ora 6,00 și până în prezent – 117,04 tone de material antiderapant.

Primăria le pune la dispoziție cetățenilor numărul de telefon al Comandamentului de Deszăpezire – 0747 061 196 –  la care pot suna în orice moment pentru sesizări sau pentru a solicta sprijinul echipelor de intervenție pentru deszăpezire.

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Ionuț Pucheanu îi roagă pe șoferi să aleagă cu atenție locurile de parcare pentru autoturisme, astfel încât să fie permis accesul utilajelor pentru deszăpezire.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =