Economatele din piețele gălățene. Iată de unde puteți cumpăra produse de calitate la prețuri reduse

0
2187
Administrația Piețelor Agroalimentare a lansat o campanie prin intermediul căreia îi informează pe gălățeni cu privire la magazinele de tip ECONOMAT care există în piețe. Magazine alimentare în care produsele sunt mai ieftine, dar în care nu se face rabat de la calitate, în ciuda prețurilor avantajoase! 
Magazinele de tip ECONOMAT aduc economie în buzunarul tău!”, anunță reprezentanții Administrației Piețelor, care informează că, în perioada următoare, vor prezenta pe rând, în câte un episod, Economatele din pieţele gălățene.
𝗘𝗣𝗜𝗦𝗢𝗗𝗨𝗟 𝟭 – ECONOMAT + MAGAZIN ALIMENTAR ÎN PIAȚA ȚIGLINA 1
În Piața Țigina I, înainte de intrarea în Hala de legume-fructe, dinspre strada Saturn, pe partea dreaptă după barieră, se află unul dintre magazinele de tip economat.
Program:
luni, marți: 08.00 – 19.00
miercuri, joi, vineri: 07.00 – 19.00
sâmbătă: 07.00 – 15.00
duminică: 07.00 – 14.00
 
Ce puteți cumpăra
Din acest magazin puteți cumpăra o gamă largă de produse alimentare: preparate din carne, lactate, brânzeturi, măsline, dar si produse de bază (zahăr, ulei, făină, mălai, orez), conserve, paste făinoase, condimente, băuturi răcoritoare/alcoolice, cafea, dulciuri, dar și produse pentru persoane care suferă de diabet.
Produsele noastre provin de la producători certificați ce garantează calitatea produselor, precum Carniprod, Marex, Saltempo, Cris-Tim-certificat gluten-free/eticheta curată. Veţi găsi întotdeauna produse de calitate la prețuri avantajoase, pentru că ne aprovizionăm direct de la producători si furnizori mari”, precizează conducerea Administrației Piețelor.
”Vă așteptam pe fiecare, de la mic la mare, să vă bucurați de cele mai bune oferte pentru produsele preferate! Povestea continuă în următorul episod din 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟𝗨𝗟 𝗘𝗖𝗢𝗡𝗢𝗠𝗔𝗧𝗘𝗟𝗢𝗥!”, promit reprezentanții Administrației Piețelor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 6 =