Echipa de aur a Facultății de Chimie Alimentară, premiată de CJ

0
1399

Astăzi, în cadrul şedinţei ordinare, Consiliul Judeţean Galaţi a premiat echipa de studenţi şi profesori care a câştigat medalia de aur la concursul Ecotrophelia Europe 2018.

Reamintim, în luna octombrie, România a câștigat medalia de aur la concursul international Ecotrophelia, desfășurat la Paris, concurs dedicat studenților (și masteranzi, doctoranzi) din UE, competiție care are ca scop încurajarea creativității studenților în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător. După ce a concurat  împotriva altor 17 echipe din UE, echipa din România a câștigat medalia de aur cu produsul Whoppie Ice, o înghețată din zer, smântână, ouă și fibre obținute din gutui și prune.

Echipa câștigătoare aparține Universității Dunărea de Jos din Galați și a fost compusă din studentele Alina Marina Chirilă, Ana Georgiana Popa și Adelina Trif Pricope, coordonate de cadrele didactice Prof. dr. ing. Daniela Borda, Șef lucr. dr.ing. Iulia Bleoacă și drd. ing. Florentina Bucur, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

“Am premiat excelenţa şi am răsplătit inovaţia, munca şi creativitatea celor care au adus medalia de aur la Galaţi şi ne-au creat astfel o mare bucurie. Fiecare membru al echipei a primit o diplomă de excelenţă şi un premiu în valoare de 1500 de lei. Felicit întreaga echipă pentru performanţa obţinută şi pentru faptul că au demonstrat că prin muncă, dăruire şi seriozitate se pot obţine rezultate deosebite”, a declarat, astăzi, Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.