„ECHILIBRU INSTABIL”, propus de Teatrul Dramatic

0
830

În acest weekend Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va difu

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la noi întâlniri online cu artiștii favoriți și cu spectacolele îndrăgite din trecut. Astfel, “sâmbătă, 23 mai 2020, la ora 19:00, Dramaticul va difuza pe YouTube și pe Facebook un interviu cu actorul Gabriel Constantinescu. În cele mai recente stagiuni, publicul l-a văzut în rolurile Ion Sorcovă în spectacolul „Domnișoara Nastasia” (de George Mihail Zamfirescu, regia: Radu Nichifor, 2016), Cetățeanul turmentat în „O scrisoare… pierdută!!!” (de I. L. Caragiale, regia: Eugen Făt, 2016) sau Ianke în „Take, Ianke și Cadâr” (de V. I. Popa, regia: Eugen Făt, 2013), iar publicul matur și-l amintește în spectacole de anvergură din trecut: „Zăpezile de altădată” (de Dumitru Solomon, regia: Mircea Cornișteanu, 2003) sau „Păianjenul în rană. Dinții” (de Matei Vișniec, regia: Attila Vizauer, 1997).

Duminică, 24 mai 2020, tot la ora 19:00, Dramaticul va difuza pe YouTube și pe Facebook un interviu cu actorul Lucian Pînzaru. Dintre rolurile sale recente amintim: Enachi Damian în spectacolul „Salba Dracului” (după Vasile Alecsandri, regia: Alexandru Dabija, 2019), Oberon în „Visul unei nopți de vară” (de William Shakespeare, regia: Eugen Gyemant, 2017), Stepan Stepanovici în „Cerere în căsătorie” (după A. P. Cehov, regia: Felix Alexa, 2014), Alfredo Traps în „Pană de automobil” (de Friedrich Dürrenmatt, regia: Radu Nichifor, 2014) sau Pantalone în „Pețitoarele” (de Avksentii Tzagareli, regia: Ion Sapdaru, 2013).

Luni, 25 mai 2020, de la ora 19:00, iubitorii de teatru vor putea viziona pe YouTube spectacolul „Echilibru instabil”, de Edward Albee, regia: Cătălin Vasiliu. Premiera spectacolului a avut loc pe 28 ianuarie 2012. În distribuție: Ioana Citta Baciu, Grig Dristaru, Liliana Lupan, Lucian Pînzaru, Carmen Albu și Petronela Buda. Spectacolul va putea fi vizionat timp de o săptămână, gratuit.

Abonați-vă la canalul nostru de pe YouTube și dați Like paginii noastre de pe Facebook ca să nu ratați spectacolele, interviurile și celelalte activități online ale Teatrului Dramatic „Fani Tardini”!”, transmit reprezentanții instituției de cultură.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + seven =