Duminică, toate drumurile duc la Stadionul ”Oțelul”. Începe lupta pentru promovare!

0
729

Oțelul Galați debutează în play off-ul Ligii a II-a duminică, pe 19 martie, de la ora 14.15, cu meciul contra Politehnicii Iași.

Biletele pentru meci au fost puse deja în vânzare și pot fi achiziționate până vineri inclusiv de la magazinul oficial al clubului, situat lângă stadion. De sâmbătă, biletele se pun în vânzare și la casele deschise la Stadionul ”Oțelul”. Sâmbătă, pe 18 martie, casele de bilete vor fi deschise între orele 9.00 și 18.00, iar duminică, în ziua meciului, de la ora 8.00 până la 14.15.

Biletele pentru meciul Oțelul – Poli Iași costă între 5 lei la sectorul B al Peluzei Nord și 50 lei la Tribuna 0. Copiii până la 14 ani au acces gratuit, în ”Family Zone” de la Tribuna a II-a.

Oțelul Galați începe play off-ul de pe locul 3, cu 36 puncte acumulate în sezonul regulat, iar Politehnica Iași, de pe locul 2, cu 40 puncte. Echipele care se clasează pe primele două locuri după play off promovează direct în Superligă, iar următoarele două joacă baraj. Steaua București, echipa situată pe primul loc înaintea play off-ului, nu are drept de promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.