Duminică la Teatrul Dramatic: „Soacra cu trei nurori” şi ,,Uşa e deschisă!”

0
942

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate în această duminică, 10 aprilie 2022.

Dimineața, la ora 10:30, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul „Soacra cu trei nurori”  după povestea cu același titlu a lui Ion Creangă, adaptarea și regia: Dan Mirea, scenografia: Daniel Divrician, coregrafia: Elena Anghel. Spectacolul a avut premiera în iunie 2019.

Spectacolul este o adaptare a poveștii „Soacra cu trei nurori” de Ion Creangă, apărută în 1875. Povestea lui Creangă, adaptată pentru scenă și montată cu meșteșug de regizorul Dan Mirea, un împătimit al umorului popular, expune spațiul rural românesc și vulnerabilitățile sale – „castele” sătești, căsătoria ca mijloc de sporire a averii, autoritatea părintească –, precum și conflictul dintre vechi și nou.

Seara, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul spectacolul ,,Uşa e deschisă!”.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Accesul la spectacolele Teatrului Dramatic „Fani Tardini” se face fără Certificatul Digital al Uniunii Europene privind COVID. Purtarea măștii este recomandată. Gradul de ocupare a sălii este de 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.