Dorinel Munteanu revine la Oțelul Galați

0
841

Fostul mare internațional român a fost prezentat oficial la Oțelul, după ce a fost de acord să preia conducerea băncii tehnice a echipei gălățene, care evoluează în Liga a III-a. Cu Dorinel Munteanu antrenor, Oțelul Galați a câștigat titlul de campioană și Supercupa României în 2011, evoluând direct în grupele UEFA Champions League, în selecta companie a lui Manchester United, Benfica Lisabona și FC Basel.

Acum, Dorinel Munteanu, cel mai selecționat fotbalist român (134 meciuri sub Tricolor), și-a propus un nou obiectiv îndrăzneț. ”Am emoții, la fel cum am avut la primul meu mandat, în 2009, când am preluat Oțelul Galați, știți foarte bine că în doi ani de zile am reușit împreună cu jucătorii și cu conducerea să aducem cea mai importantă realizare, să devenim campioni, să participăm în cupele europene. Sincer, cu toții știți că de foarte mult timp locuiesc în Galați. Pot să spun că am revenit acasă, pentru că Oțelul face parte din sufletul meu, gălățenii fac parte din sufletul meu, și îmi doresc cu toată priceperea mea împreună cu conducerea administrativă, cu sprijinul suporterilor, cu susținerea Consiliului Local și a Primăriei să readucem echipa unde a fost. Vreau să revenim cât mai repede în Liga I”, a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu va ocupa la Oțelul poziția de manager sportiv, asemănătoare cu cea din fotbalul englezesc . ”Dorinel este antrenor manager. El va prelua și funcția de manager sportiv al clubului, urmând sistemul din Anglia. Tot ce înseamnă fotbal la Oțelul va fi responsabilitatea lui Dorinel Munteanu, el va decide jucătorii, el va decide absolut tot ce însemnă fotbal în acest club, va fi antrenor manager al clubului nostru”, a explicat managerul general al clubului, Cristian Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.