Dorinel Munteanu: ”Nu îmi este frică de niciun adversar”

0
760

Oțelul Galați are meci în deplasare, astăzi, cu FCU Craiova, în etapa a X-a din SuperLiga. Partida de fotbal este programată să înceapă la ora 18.00 și se va disputa pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova.

Tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, a declarat înainte de deplasarea în Bănie:

”La Craiova vom avea un joc foarte greu, cu o echipă imprevizibilă. Am văzut meciurile lor în care au făcut partide bune, în alte jocuri partide mai puțin bune. Mergem să ne jucăm șansa, știu că au jucători valoroși în echipă, cu calități tehnice destul de bune, dar noi ne jucăm șansa noastră și cred că suntem pregătiți să abordăm toate meciurile 100%.

Este o echipă cu calitate, în fiecare an se luptă să prindă play-off-ul sau se gândesc la o poziție mai sus în clasament. Cum am mai spus la începutul acestui campionat, nu îmi este frică de nici un adversar, atât timp cât echipa noastră este bine pregătită, concentrată, iar jucătorii care vor intra de la început sau pe parcurs să dea totul pentru echipă”.

După cele 9 etape jucate din actuala ediție de SuperLiga, Oțelul Galați este pe locul 12 în clasamentul la zi, cu 8 puncte acumulate, iar FCU Craiova este pe locul 8 cu 12 puncte.

Foto: Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.