Dorinel Munteanu: ”Avem nevoie de 6-7 jucători pentru a ne ridica la nivelul Superligii”

0
833

Oțelul Galați a revenit din vacanță și a început pregătirile pentru Superliga, unde a promovat luna trecută, după o pauză de 8 ani. La sfârșitul acestei săptămâni, lotul Oțelului va pleca la Vatra Dornei pentru primul stagiu de pregătire, urmând ca spre finalul lunii iunie să aibă un cantonament extern, destinația fiind în curs de stabilire. În cantonamentul montan, tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, se va axa pe pregătirea fizică a elevilor săi, iar în cantonamentul extern se va pune pe accent pe jocuri amicale, cel puțin 5.

”Avem foarte mult de muncă, avem nevoie să aducem câțiva jucători să întărim echipa. Nu pot să spun pe ce posturi, dar cu siguranță vor veni 6-7 jucători noi. Este important pentru noi până plecăm în pregătiri, sâmbătă, să mai vină câțiva jucători.

Sâmbătă plecăm în primul stagiu de pregătire, la Vatra Dornei, unde vom sta opt zile. Va fi un stagiu de acumulări fizice. După aceea vom reveni la Galați, iar pe 25 iunie, așa am preconizat, vom pleca în al doilea cantonament.

Este un ciclu de pregătire pe care doresc să îl am la fiecare început de campionat. Important este cât de bine se pregătesc băieții, dar și de ce jucători aducem să ne ridicăm la nivelul Superligii”, a spus Dorinel Munteanu la Oțelul TV.

Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.