Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați: ”Vor veni și rezultatele de 3 puncte”

0
301

Oțelul Galați a înregistrat 8 rezultate de egalitate și o înfrângere (cu FCSB) în actuala ediție de SuperLiga, eșalon în care a revenit după o pauză de 8 ani. În meciul de duminică, de pe teren propriu, Oțelul a făcut remiză albă (scor 0-0) cu una dintre pretendentele la titlu de anul acesta, Rapid București.

La finalul meciului, tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu, a declarat:

”Tonul jocului, agresivitatea jocului, organizarea jocului, noi le-am dat. Nu pot să fiu mulțumit 100%, sunt mulțumit pe jumate, pentru că am obținut doar un punct. Eu cred că meritam trei puncte după cum s-a desfășurat partida. Mai avem de muncit, multe de pus la punct.

Nu prea avem timp să remediem, în 4 – 5 zile vine următorul joc la Craiova. Un joc la fel de greu, cu o echipă incomodă. Apoi, vom avea meciul de Cupă, urmat de jocul cu Dinamo. Vom avea trei mecuri în șapte zile. Dar, la fel ca în ultimele trei jocuri, am fost echipa mai bună, am practicat un fotbal mai bun, dar nu am reușit să marcăm, să câștigăm jocul.

Sunt două puncte pierdute, cum a fost și la meciurile cu Clujul, Voluntariul. Suntem într-o creștere ca joc, dar ne lipsesc rezultatele, ceea ce este cel mai important, dar vor veni, probabil, și rezultatele pozitive, adică trei puncte”.

De vinerea aceasta, Oțelul are de jucat 3 meciuri în 7 zile. Pe 22 septembrie, elevii lui Dorinel Munteanu merg în Bănie, unde întâlnesc pe FCU Craiova. Marți, pe 26 septembrie, Oțelul începe parcursul în grupele Cupei României, în deplasare, cu FCM Zalău. Vineri, pe 29 septembrie, urmează un nou meci dificil, cu Dinamo București, pe teren propriu.

Foto: Oțelul Galați

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.