Dorian Dumitru, noul director general al Transurb

0
2391

Schimbarea la vârful Transurb, anunțată de primarul Ionuț Pucheanu, se va produce astăzi! Dorian Dumitru, fostul director general al Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați, va fi numit director general al societății de transport public local, iar misiunea va fi de a eficientiza Transurb și de a o transforma într-o societate competitivă, care să le ofere gălățenilor servicii de calitate. Anunțul a fost făcut de primarul Ionuț Pucheanu, la Reperul TV. ”Este un om (Dorian Dumitru n.r.) cu extrem de multă experiență”, a subliniat edilul.

Dorian Dumitru are un CV impresionant, acesta activând mai bine de 30 de ani în cadrul Administrației Fluviale a Dunării de Jos, ocupând numeroase funcții de conducere, printre care director general, director adjunct, director căi navigabile, director de exploatare. De altfel, potrivit CV-ului său, acesta a ars toate etapele, pornind de jos, având atât funcții de execuție cât și de conducere. De profesie, Dorian Dumitru este ofițer maritim.

Amintim că primarul Ionuț Pucheanu a declarat, la începutul lunii februarie, că decizia de a înlocui actualul manager al Transurb (membru ALDE n.r.) nu este una politică și că ar fi luat astfel de măsuri chiar dacă postul ar fi fost ocupat de un social-democrat, așa cum s-a întâmplat, în mandatul trecut, în cazul societății Gospodărire Urbană, când i-a solicitat demisia fostului director, în ciuda faptului că era membru PSD.

Edilul și-a exprimat în repetate rânduri nemulțumirea cu privire la modul în care este organizat transportul public în comun de către conducerea Transurb și a promis că, după ce în primul mandat a luat o serie de măsuri în ceea ce privește Calorgal și sistemul centralizat de termoficare, ineficient și păgubos, în cel de-al doilea mandat va lua măsuri drastice pentru a eficientiza Transurb, după numeroase achiziții de mijloace de transport noi, în așa fel încât gălățenii să beneficieze de servicii de calitate, iar societatea publică să performeze.

Sursa foto: Viața liberă

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + nineteen =