Donează și tu haine pentru persoanele fără adăpost!

0
3386

Gălățenii sunt invitați să doneze oamenilor străzii hainele pe care nu le mai poartă, pentru a-i ajuta pe cei vitregiți de soartă să facă față sezonului rece. Comunitatea „Curățăm Galațiul” îi așteaptă pe gălățeni să facă o faptă bună, dăruind hainele de care nu mai au nevoie, în perioada 23 noiembrie (de la ora 9,00) – 26 noiembrie (până la ora 12,00), în Părculețul din Țiglina I, din fața fostului cinematograf VIP.

„În sezonul rece, dramele de lângă noi, ale oamenilor străzii se accentuează. Examenul iernii cu frigul, umezeala, şi imperativul hainelor groase e greu de trecut de cei mai vulnerabili dintre noi. Experienţa ne arată ca pentru unii, uneori, acest test al frigului e chiar de netrecut.

Pe parcursul campaniei, în fiecare zi, comunitatea Curăţam Galaţiul va colecta hainele donate pentru a le distribui persoanelor fără adăpost. La punctul de colectare sunt aşteptate pungi sau saci cu pulovere, geci, pantaloni, mănuşi, căciuli, fulare, şosete, încălţăminte groasă, şi alte lucruri care pot asigura o protecţie împotriva frigului”, au anunțat inițiatorii campaniei.

Anul trecut, în cadrul unei campanii similare, au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite la Centrul pentru persoane fără adăpost. Centrul este ultima speranţă a celor cărora le sunt casă trotuarele, scările de bloc şi băncile din parc, atunci când vremea permite.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate sau care, din motive întemeiate, nu se pot deplasa la punctul de colectare a donaţiilor, inițiatorii au pus la dispoziție adresa de e-mail [email protected], unde puteţi solicita ridicarea donaţiilor de la scara blocului în care locuiţi. (Pentru o bună colaborare, e-mailul trebuie să conţină numele, adresa completă şi numărul de telefon).

Membrii comunităţii Curăţam Galaţiul așteaptă cât mai mulți gălăţeni generoși să se alăture campaniei.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2041747226060335/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.