Donaţie de tablete pentru profesori

0
610
22 de profesori și învățători cu posibilități materiale reduse au primit tablete și carduri de internet din partea combinatului siderurgic Liberty Galați, în cadrul unui parteneriat între combinat, Arhiepiscopia Dunării de Jos și Inspectoratul Școlar Județean.
Numărul cadrelor didactice care au primit tabletele a fost stabilit în urma unei analize la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Galați iar dacă, pe viitor, se vor identifica și alți dascăli care au nevoie de astfel de dispozitive, combinatul siderurgic le va oferi și acestora tablete și carduri internet pentru susținerea online a cursurilor școlare.
 În județul Galați,  32 unități școlare au început cursurile în scenariul online, patru din ele, din cauza depistării unor angajați cu coronavirus. Restul de   28 sunt  unități școlare care  nu au primit autorizație de funcționare din partea DSP Galați, fiind vorba despre grădinițe construite la parterul unor blocuri din municipiul Galați, scoli aflate încă în lucrări de reparații și unități școlare din mediul rural fără acces la alimentarea curentă cu apă potabilă și fără grupuri sanitare adecvate.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.