Donaţie de carte la Centrul Cultural Dunărea de Jos

0
1031

Consiliul. Judeţean Galaţi şi Centrul Cultural Dunărea de Jos sărbătoresc Ziua Mondială a Cărții (23 aprilie 2021) prin proiectul Galați: Citim și Dăruim!

Astfel, Departamentul Editură din cadrul Centrului Cultural Dunărea de Jos va dona în jur de 2000 de cărți Bibliotecilor și Căminelor culturale din județul Galați. Volumele de beletristică, literatură pentru copii, manuale de limbă engleză, albume de artă și albume de tradiții și obiceiuri vor ajunge în cinci localități din județul Galați.

Această acțiune face parte dintr-un proiect mai amplu realizat de instituția noastră cu ocazia Zilei Mondiale a Cărții intitulat Endless Book, Cărți fără frontiere, proiect care a dotat bibliotecile și școlile din Republica Moldova cu peste zece mii de volume în limba română în cei 5 ani de desfășurare.

De asemenea, în ziua de 23 aprilie 2021, începând cu ora 10.00 primii 30 de vizitatori-cititori ai Centrului Cultural și colaboratorii permanenți vor primi câte o sacoșă cu cărțile editate de Centrul Cultural în anul 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.