Doliu în PSD Galați. Dan Lilion Gogoncea, fostul președinte al CJ, a încetat din viață

0
372

Dan Lilion Gogoncea s-a stins din viață, duminică, la Spitalul Militar din București. Avea 69 ani. A fost deputat PSD în mandatul 1992-1993, a fost preşedinte al PSD Galaţi şi preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi în perioada 2000-2004. Până în anul 2011 a fost preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi. A fost unul dintre cei mai buni președinți ai CJ Galați, cu viziune, anvergură și determinare. A adus în județul Galați sume consistente de bani pentru dezvoltare prin atragerea de fonduri europene.

”Am pierdut un OM extraordinar. Colegul și prietenul nostru, DAN LILION GOGONCEA, ne-a părăsit. Este o mare pierdere pentru PSD Galați. A fost o imagine emblematică pentru social-democrați.

Absolvent al Facultății de Inginerie Aerospațială, a fost un OM de excepție în Șantierul Naval, în Centrala Navală, Navimpex. A fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie și a contribuit la refacerea Bursei Române de Mărfuri.

Pe plan politic, a fost președintele PSD Galați, deputat PSD între 1992 – 1993, președinte al Consiliului Județean Galați între 2000 – 2004.

Vă mulțumim, Excelență, pentru întreaga activitate!

Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis PSD Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =