Doar două proiecte pentru Inelul de Rocadă. Reacţia primarului Ionuţ Pucheanu

0
1396

Doar două proiecte arhitecturale au fost propuse pentru schimbarea la faţă a Inelului de Rocadă, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu. Edilul s-a declarat dezamăgit de faptul că gălăţenii nu au dorit să se înscrie în competiţia lansată, în premieră, de către municipalitate.

Doar două soluţii avem înscrise în competiţia pe care am lansat-o pe data de 29 septembrie privind cele mai frumoase idei pentru amenajarea spaţiului de la Inelul de Rocadă, în condiţiile în care specialişti gălăţeni apar mereu în spaţiul public exprimând opinii despre cât de bine sau rău sunt făcute anumite lucruri. Deşi este pentru prima dată când municipalitatea lansează o astfel de competiţie, iar profesioniştii în domeniu ar fi avut ocazia să prezinte tuturor gălăţenilor proiectele gândite de dânşii, iată că aceştia fie nu au avut curaj, fie nu sunt atât de interesaţi de felul în care s-ar putea dezvolta comunitatea locală. Din păcate, ajung din ce în ce mai des la concluzia că pentru cei mai mulţi este mai important să opineze decât să treacă la fapte concrete”, a spus edilul-şef.

În perioada următoare, cele două proiecte propuse pentru schimbarea la faţă a Inelului de Rocadă vor fi publicate pe site-ul Primăriei, iar gălăţenii îl vor putea vota pe cel favorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.