Doar câteva zile ne mai despart de Street Food Festival! 5 motive pentru a merge și în acest an la super-evenimentul din Grădina Publică

0
561

Street FOOD Festival revine în Galați. Dacă nu ai apucat, anul trecut, la prima ediție a evenimentului, să guști toate bunătățurile, stai liniștit. Anul acesta, bucătarii talentați revin cu rețete adunate de prin lume și mulți chefi noi li se alătură, pentru o aventură culinară și mai grozavă! Concertele, cinema în aer liber, kids zone și Wine garden completează super experiența de care vei avea parte între 29 august și 1 septembrie, în Grădina Publică!

La fel ca în 2018, evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Galați! Street Food Festival a fost catalogat de către gălățeni drept cel mai frumos eveniment al anului trecut!

5 motive pentru a merge la Street Food Festival, de la organizatori:

”1. Intrarea e liberă

La fel ca anul trecut, ne place ca oricine să se poată bucura de muzica live, o plimbare alături de prieteni prin parc sau atmosfera de festival, fără să plătească pentru acestea. Pentru mâncare, fiecare poate alege în funcție de buzunar și poftă. Un lucru mai zicem, Street FOOD Festival Galați e doar o dată pe an, așa că merită să profiți.

2. Mâncarea

Fie că vii pentru prima dată la festival sau ai mai fost, tot vor fi multe preparate în premieră pe care să le încerci, iar noi îți recomandăm să începi din prima zi aventura printre foodtruck-uri, să fii sigur(ă) că apuci să guști tot ce îți trage cu ochiul.

Pui cu susan de la Shanghai, tagliatta de vită de la Cimbru, premiată la Street Food Awards anul trecut, burgerii de la Elemozsia, mâncare mexicană de la Pokka, înghețată handmade și multe alte bunătăți se vor pregăti în fața ta și cel mai bine e să le descoperi tu în festival și să le alegi în funcție de gusturile tale.

3. Muzica

Serile la Street FOOD Festival se lasă cu dans, iar tradiția asta suntem siguri că va continua și anul acesta la Galați. Anul acesta venim cu o scenă de 360 grade care permite spectatorilor să fie mult mai aproape de artiști, iar atmosfera să fie una prietenoasă. Responsabili cu muzica live vor fi: Dimitri Bats și byron în seara de vineri, Maru și Golan sâmbătă și Soul Serenade și Grimus vor închiea distracția duminică seara.

4. Băuturile

Va fi vreme bună, așa că va fi nevoie de o băutură rece care să competeze masa, ori să te răcorească după plimbare. Din fericire, vei avea și aici destule din care să alegi. Bere de la barurile Staropramen, vinuri străine de la Rewine, cocktail-uri de la barul central, prosecco de la Prosecco Van și fresh-uri pregătite în fața ta de la truck-ul Arome.

5. Outdoor Cinema

De joi până duminică poți viziona un film bun în aer liber în Grădina Publică. Joi se va proiecta “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, vineri va fi comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, producția care a durat aproape 30 de ani și a fost lansată în 2019, sâmbătă “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și în ultima seara vom râde împreună la comedia românească “America, venim.”

Ne vedem între 29 august-1 septembrie în Grădina Publică din Galați”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + ten =