Doar câte 20 de persoane, în piață. Interzis comerțul cu amănuntul în Piața „Calea Basarabiei”

0
1106
Ca urmare a noilor reglementări adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) de către Grupul de Suport tehnico-Ştiinţific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că „începând cu data de 24.03.2020 a instituit următoarele măsuri:
• În intervalul orar 22.00 – 06.00 Piata Basarabiei va fi închisa;
Este interzisă vânzarea cu amănuntul în Piaţa „Calea Basarabiei” situată pe strada Basarabiei din municipiul Galaţi. Aici va fi permisă doar vânzarea en-gross
În pieţele agroalimentare va fi limitat accesul persoanelor la un număr maxim de 20 de persoane în acelaşi timp;
Insistăm asupra respectării de către populație a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea unei distanțe de 1,5 mp de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, utilizarea foliilor pentru acoperirea legumelor şi fructelor.
Pe toată perioada stării de urgenţă , solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare vor fi depuse în format letric la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică ([email protected]; [email protected]).
         Rugăm utilizatorii pieţelor să se informeze despre activitatea şi măsurile adoptate de către Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA accesând site-ul www. piete-galati.ro sau  pagina de Facebook a societăţii”.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.