Diseară, restricții de trafic pe strada Domnească pentru buna desfășurare a unui eveniment al Universității „Dunărea de Jos”

0
767

Primăria municipiului Galați informează că astăzi, în intervalul orar 19.30 – 19.50, pentru buna desfășurare a manifestărilor organizate cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Universității „Dunărea de Jos”, se vor impune restricții de trafic strada Domnească, pe tronsonul cuprins între străzile I. Lahovary și Universității.

Pe durata desfășurării evenimentului, conducătorii auto pot folosi următoarele rute ocolitoare:
* str. Brăilei – str. Domnească – str. Navelor – str. Portului – str. Dogăriei – str. Gării  str. Dommnească;
* str. Domnească – str. Fraternității – str. Egalității – str. Al. I. Cuza – str. Dogăriei – str. Gării.
Șoferilor le este recomandat să evite străzile Nicolae Gamulea și Logofăt Tăutu. În plus, pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto trebuie să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră temporar și semnalele agenților de circulație.

În privința transportul public, în intervalul orar 19.30 – 19.50, vor surveni următoarele modificări:

* Mijloacele de transport în comun care circulă pe sensul de deplasare spre str. Gării pe traseele 9 (Țiglina III – Gara CFR), 11 (Micro 13b – Piața Centrală), 15 (Piața Centrală – Gara CFR) și 105 (Micro 19 – Grădina Publică) precum și troleibuzele traseului 102 (Micro 19 – Bariera Traian) vor staționa în stația “Galeriile de Artă”;

* Pe sensul de deplasare spre str. Brăilei, troleibuzele vor staționa în stația provizorie înființată în fața Regionalei CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.