Din decembrie și până în luna martie, nu se vor mai putea împrumuta cărți la domiciliu de la sediul central al Bibliotecii ”V.A. Urechia”

0
923

În perioada 02 decembrie 2019 – 13 martie 2020, colecția de documente (cărți, publicații periodice, documente multimedia) a compartimentelor de împrumut la domiciliu de la sediul central (atât pentru copii, cât și pentru adulți) va fi supusă procesului de inventariere.

În această perioadă, serviciul de împrumut la domiciliu, la sediul central, va fi sistat, însă toți cei care vor dori să împrumute cărți vor putea să o facă la filialele bibliotecii din Țiglina I, Micro 40, Micro 20 și Gară!

Pe perioada inventarierii, utilizatorii pot returna documentele împrumutate în intervalul orar 09.00-20.00 la sediul central, dar și la filialele bibliotecii conform programului de lucru cu publicul.

”Rugăm utilizatorii bibliotecii să restituie documentele împrumutate de la sediul central al bibliotecii conform termenului stabilit la data împrumutului. Mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Bibliotecii Județene ”V. A. Urechia” Galați.

Potrivit acestora, celelalte servicii ale sediului central – săli de lectură, multimedia, internet și referințe – vor fi deschise pentru public și vor funcționa în program normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.