Dezinsecție în oraș. Echipele Ecosal acționează atât ziua, cât și noaptea

0
382
Prima dezinsecție din acest an, pe care Ecosal o face la comanda Primăriei, este în plină desfășurare. Echipele Serviciului Public Ecosal intervin atât ziua, cât și noaptea pentru a combate țânțarii, căpușele și alte insecte dăunătoare. „Intervenim în aceste zile, în funcție de condițiile meteo, împotriva țânțarilor și a căpușelor. Acțiuni au loc și pe timpul nopții, după cum puteți vedea în imaginile atașate”, anunță, pe pagina sa de facebook, primarul Ionuț Pucheanu.

Amintim că, în perioada 22 – 26 mai, se derulează prima etapă de dezinsecție la sol. Până vineri, se va interveni în întreg municipiului Galați cu substanța Solfac TRIO EC 140 NF și echipamente de tip ULV.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.