Dezinfectanți pentru călătorii din autobuze

0
1663

„Transurb S.A. Galați continuă să ia măsuri pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19 și astfel va dota toate mijloacele de transport în comun cu dispensere cu dezinfectant pentru mâini”, transmite societatea locală de transport în comun.
,,Este o nouă măsură pentru prevenirea îmbolnăvirii și încurajăm gălățenii care folosesc în aceste zile mijloacele de transport în comun, să folosească dispenserele cu dezinfectant, pentru sănătatea dumnealor și a celor dragi ”, a declarat Mihai Cadinoiu, director general Transurb S.A Galați. De asemenea, pentru protejarea călătorilor, dar și a conducătorilor auto, Transurb reamintește gălățenilor că este obligatorie purtarea măștilor de protecție pentru față în spațiile publice, măsură impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, dar care ne ajută pe toți să trecem cu bine peste această perioadă”, mai spune sursa citată.

Angajat Transurb, în comisia de disciplină, pentru că nu a purtat mască de protecție!

„De asemenea, Transurb SA Galați a luat la cunoștință de incidentul regretabil care a avut loc într-un mijloc  de transport în comun pe traseul 26, când un controlor de bilete nu a respectat măsura impusă de autoritățile locale de a purta mască de protecție pe față, pentru a preveni răspâdirea virusului. Călătorii din mijlocul de transport au luat atitudine și i-au atras atenția controlorului, dar se pare că acesta a avut un răspuns nepotrivit.
Societatea Transurb dezaprobă astfel de manifestări și a luat imediat măsurile ce se impun, astfel că angajatul care nu a respectat nici călătorii și nici măsurile de prevenție din această perioadă, va fi audiat în Comisia de disciplină și va suporta consecințele comportamentului său.
Transurb a dus la îndeplinire toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, prin igienizarea și dezinfectarea mijloacelor de transport în comun, prin protejarea personalului care poate deveni factor de răspândire având permanent contact cu publicul călător și înțelege că toate aceste condiții impuse de starea de urgență sunt absolut necesare și ne vor ajuta pe toți să trecem cu bine peste această perioadă dificilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.