Devieri de trafic în Piața Energiei

0
718

Primăria municipiului Galați informează că în data de 30 august 2021 se vor derula lucrări de asfaltare în interiorul Pieții Energiei, jumătatea sudică, traficul rutier urmând să se desfășoare pe jumătatea nordică, în ambele direcții.

Vor fi necesare devieri ale traseelor mijloacelor de transport în comun.

Astfel, în data de 30 august traseele 11, 17, 18, 22, 28, 36, 39 și 44 vor fi deviate pe ambele sensuri de mers din Piața Energiei pe str. Basarabiei, str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal. Traseul 7 va fi deviat pe ambele sensuri de mers din IFR pe str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str, Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal.

În data de 31 august traseele 11, 17, 18, 22, 28, 36, 39 și 44 vor fi deviate pe ambele sensuri de mers prin str. Tecuci, str. N. Leonard, str. Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând în traseul normal. Traseul 7 va fi deviat pe ambele sensuri de mers din IFR pe str. N. Leonard, Ghe. Doja și str. Siderurgiștilor, reintrând pe traseul normal.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier conducătorii auto și pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + seventeen =