Deţinut agresat de un coleg de celulă

0
953

Pe 5 februarie, în jurul orei 17:05, pe fondul unui conflict spontan, un deținut custodiat de Penitenciarul Galați a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deținere în care aceștia erau cazați. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului și separarea deținuților implicați în altercație.

Deținutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate. Deținutul agresor a fost, de asemenea, prezentat la cabinetul medical al unității, fără recomandare de consult suplimentar.

În conformitate cu prevederile legale, administrația locului de deținere a procedat la sesizarea organelor judiciare și la informarea judecătorului de supraveghere a privării de libertate.

La nivelul unității a fost declanșată procedura disciplinară față de persoanele private de libertate implicate. De asemenea, incidentul va face obiectul unei verificări interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.