Destin frânt: o familie din Galați a sfârșit tragic, pe o autostradă din Germania

0
437

Doi soți din localitatea Tudor Vladimirescu (județul Galați) au murit, vineri, într-un cumplit accident rutier produs în Germania. Femeia și bărbatul căsătoriți de aproape un an și-au găsit sfârșitul, după ce microbuzul în care se aflau și cu care făceau transport prin Europa, a fost strivit între două tiruri, pe o autostradă aglomerată din Germania.

Mirela și Ionuț nu au avut nicio șansă de supraviețuire, moartea lor fiind instantanee, scrie presa germană, care citează poliția. Accidentul s-a produs pe autostrada A 44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg. Cei doi soți din județul Galați se aflau într-un microbuz Opel Vivaro, care a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu cherestea. Șoferii celor două tiruri au observat târziu un ambuteiaj creat pe autostradă și nu au putut să frâneze în condiții de siguranță, strivind între ele microbuzul din Galați, aparținând firmei de transport pe care o avea familia celor doi soți morți în accident.

În urma impactului extrem de violent, încă două persoane, pasageri în microbuz, au murit pe loc, iar un alt pasager din microbuz și șoferul unui dintre tiruri au fost transportați la spital în stare foarte gravă.

 

Microbuzul românesc, marca Opel Vivaro, în care se aflau cinci români, a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu cherestea.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 3 =