Depistată că a încălcat autoizolarea, după ce a fost acuzată de furt

0
626

La data de 26 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras o bijuterie din incinta unei case de amanet, situată pe strada Traian Vuia.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, dar verificând persoana găsită în interiorul magazinului, o femeie, de 25 de ani, din municipiul Galați, au constatat că aceasta figurează ca izolată la domiciliu, din data de 25.05.2020, fiind sosită din Marea Britanie.

Femeia a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, față de ea luându-se, totodată, măsura carantinării instituționalizate într-un spațiu special amenajat.

În aceeași zi, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au depistat o altă persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Este vorba despre un bărbat, de 51 de ani, care, fiind verificat de polițiști la adresa de domiciliu din municipiul Galați, strada Zidarilor, nu a fost găsit acasă, și care, fiind contactat telefonic, a declarat că nu a avut cunoștință despre interdicția părăsirii locuinței.

Și față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă, și ulterior, aceea a carantinării instituționalizate într-un spațiu special amenajat, de pe raza municipiului Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 3 =