Depistat de jandarmi având asupra sa substanțe interzise

0
422

Un gălățean în vârstă de 34 ani a fost depistat de jandarmi având asupra sa mai multe plicuri cu substanțe interzise. Bărbatul a încercat să scape de jandarmi fugind într-o zonă întunecată, însă a fost prins imediat de oamenii legii.

Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat un bărbat care la vederea mașinii jandarmeriei a schimbat brusc direcția de deplasare și a fugit în interiorul Parcului Cloșca. Având în vedere comportamentul suspect al persoanei în cauză, jandarmii au pornit în urmărirea acestuia, moment în care au sesizat că bărbatul aruncă în vegetația din zonă mai multe plicuri.

Acesta a fost ajuns din urmă și imobilizat de către jandarmi, iar cu privire la motivul pentru care a fugit la vederea echipajului de ordine publică, bărbatul a declarat că s-a speriat și a alergat spre zona împădurită a parcului aflat în apropiere. În prezența celui în cauză, jandarmii au procedat la verificarea zonei, iar în vegetație au fost găsite plicuri ce conțineau o substanță vegetală sub formă de muguri de culoare galben-verzuie și o substanță alb-transparentă sub formă de cristale. Despre plicurile găsite, bărbatul a refuzat să facă declarații.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei, unde a fost întocmit proces verbal de depistare, ulterior aceasta fiind predată ofițerilor de crimă organizată, care continuă cercetările.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × three =