Degringoladă la Oțelul, după ratarea promovării

0
849

Ratarea promovării în Liga a II-a, pentru al patrulea an la rând, a produs un cutremur de proporții la Oțelul Galați. Suporterii înfuriați de ratarea obiectivului au cerut demisiile conducătorilor clubului și a antrenorului principal, Petre Grigoraș.

Ultrașii Oțelului solicită plecarea imediată a trei dintre oamenii cu roluri esențiale în club.

”Demisia imediată a principalilor actori din conducere, Iulian Apostol și Cristian Munteanu, cei care au dus clubul în situația de a nu reuși promovarea 4 ani consecutivi. Demisia imediată a antrenorului Petre Grigoraș. Are tot respectul nostru pentru tot ce a făcut la Galați de-a lungul anilor și mereu va fi primit cu respect, însă mediocritatea în care s-a scăldat clubul în ultimul an a fost determinată și de deciziile staff-ului – se arată în comunicatul fanilor”, cer fanii Oțelului.

Suporterii au transmis mesaj special și pentru jucătorii Oțelului.

”Jucătorii de fotbal (pentru că nu-i putem numi fotbaliști) care au reprezentat Oțelul la meciul cu Brăila trebuie să își strângă tricourile și să le predea deîndată suporterilor, în semn de respect și scuze pentru cea mai mare rușine adusă vreodată oțelarilor – este o altă doleanță a suporterilor”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficială a Oțelului.

Primul care și-a înaintat demisia a fost Cornel Moisescu, președintele Consiliului Director al Clubului, urmat de Iulian Apostol, managerul executiv.

Și Petre Grigoraș, antrenorul Oțelului, este pe picior de plecare, după ratarea promovării. Deși nu șo-a anunțat oficial plecarea de la clubul din Galați, Grigoraș le-a trimis elevilor săi un mesaj grăitor:

”Vă mulțumesc pentru tot! Poate pentru unii am fost nou, pentru alții mai învechit. Mi-am dorit foarte mult și regret că nu am reușit mai mult. Poate pe unii i-am dezavantajat, dar nu am avut nicio intenție să fac asta. Întotdeauna binele echipei a primat. Nu am vrut decât să fie bine pentru grup. Mă bucur că am avut parte de caractere deosebite. Vă urez baftă multă în continuare! Salutări vouă și familiilor voastre”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.