De luni, urgențele stomatologice pot fi rezolvate și la o clinică privată din oraș

0
3858
Până acum, toți cei care aveau urgențe stomatologice puteau fi consultați și tratați doar la Spitalul Județean Galați, însă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prezent recent la Galați, a precizat că, în baza solicitărilor stomatologilor, DSP Galați poate acorda autorizații de funcționare și altor cabinete stomatologice private, în măsura în care acestea pot asigura măsurile igienico-sanitare în vigoare, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Acum, potrivit paginii de facebook a Dentoart, DSP Galați a acordat autorizație de funcționare acestei clinici  private, care va primi pacienții, începând de luni.
“Clinica noatră a fost autorizată de către DSP Galați ( PV SP 41519) pentru desfășurarea tratamentelor care constitue urgența stomatologică în perioada suspenderii activitații.
🟢 Serviciul de Urgențe Dentare va fi disponibil la DENTOART începând de luni – 27.04.2020
🟢 Pentru a asigura desfășurarea activității în comformitate cu reglementările legislative și pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul de tip SARS-CoV-2 vom respecta un PROTOCOL DE TRIAJ extrem de selectiv.
🟢 Programările pentru urgențe se fac doar telefonic urmând un protocol strict.
🟢 Echipa noastră a depus eforturi considerabile pentru dotarea clinicii în comformitate cu noile reglementări în contextul epidemiei și pentru asigurarea condițiilor de siguranță maximă pentru pacienți și pentru personalul clinicii. 🔴 Pentru programări sunați la 0236 315 705 🔴 Puteți trimite cerere de programare la dentoart@yahoo.com”, precizează reprezentanții clinicii.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − 7 =