De luni, noi restricţii de trafic rutier pe Siderurgiştilor

0
675

Primăria municipiului Galați anunță că „strada Siderurgiștilor se va închide începând de luni, 3 august 2020, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Doja și Gheorghe Asachi (Casa Roșie). Măsura a fost impusă pentru derularea în bune condiții a lucrărilor de modernizare din zonă, iar durata estimată pentru menținerea  restricțiilor de circulație pe acest tronson este de două săptămâni. În această perioadă, circulația autovehiculelor va fi deviată pe străzile Gheorghe Doja – Anghel Saligny și Gheorghe Asachi.

Vor exista și modificări ale traseelor de transport în comun, după cum urmează:
– Traseele 19 și 20 vor fi deviate de la Casa Roșie pe str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Doja spre Școala nr. 10, returul nefiind afectat.

– Traseele 11, 17, 18 și 22 vor fi deviate de la Casa Roșie pe str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Doja cu ieșire în Str. Siderurgiștilor. Returul se va asigura pe str. Siderurgiștilor – str. Gheorghe Doja – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Siderurgiștilor.

– Traseele 7 și 39 vor fi deviate pe str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Doja, cu ieșire în str. Siderurgiștilor. Returul va fi asigurat pe str. Siderurgiștilor – str. Gheorghe Doja – str. Anghel Saligny – str. Gheorghe Asachi – str. Prelungirea Brăilei”.

Reamintim, modernizarea străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie reprezintă cea mai importantă investiție a municipalității în infrastructura Galațiului, pentru care Primăria va investi peste 20 de milioane de euro din fonduri europene și de la bugetul local. Lucrările vizează în principal reabilitarea carosabilului (32.000 de metri pătrați), reabilitarea trotuarelor (20.480 de metri pătrați), realizarea de piste pentru biciclete (7.680 metri pătrați), reabilitarea liniilor de tramvai (4.740 metri), reabilitarea și modernizarea a 18 stații de călători. În plus, vor fi plantați arbori și arbuști și vor fi amenajate spații verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.