De luni, autobuzele vor circula din nou pe Siderurgiștilor, pe tronsonul Doja-Saligny

0
925

Primăria Galați informează că, de luni, autobuzele vor circula din nou pe strada Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între strada Ghe. Doja și strada A. Saligny, dat fiind faptul că lucrările de modernizare au avansat.

”Astfel, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piața Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 și 18 nu vor mai vira la stânga pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny, unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Totodată, traseul 28 de pe str. A. Saligny va vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, apoi la stânga pe str. Siderurgiștilor. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Traseele 7, 22 şi 39  nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.

În aceste condiții se va reactiva stația de pe str. Siderurgiștilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) și se va dezactiva stația amplasată temporar pe str. A. Saligny – IREG”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

Foto arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.