De astăzi, tramvaiele circulă din nou pe străzile Traian Vuia și Henri Coandă, proaspăt modernizate

0
302

De astăzi, tramvaiele circulă din nou pe străzile Traian Vuia și Henri Coandă, pe care municipalitatea le-a modernizat cu fonduri europene. „Străzile Traian Vuia și Henri Coandă au fost aduse la noi standarde, iar de astăzi tramvaiele au reintrat în circulație pe aceste artere importante ale orașului”, anunță primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Amintim că, în urma modernizării străzilor Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc (tronson str. Henri Coandă – str. Alexandru Măcelaru), s-a reluat circulația tramvaielor pe traseul 44 (Comat – Piața Centrală), traseu ce va fi asigurat cu două tramvaie având o frecvență de 30 de minute.

Totodată, potrivit Biroului de Presă al Primăriei, au survenit și următoarele modificări în programul de transport public:

– modificarea capătului traseului 39, din Micro 40 la Comat. Traseul va fi asigurat cu șase tramvaie cu o frecvență de 10 minute;

– pe relația Comat – Bariera Traian – Cimitir Israelit, transportul va fi asigurat cu două  autobuze, cu o frecvență de 20 de minute;

–  desființarea traseelor de autobuz 17 și 36, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 416/29.06.2022.

– stațiile „Baia Comunală“ amplasate pe str. Basarabiei, care deserveau doar traseul de autobuz 36 se vor anula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.