Dan Nica susţine convocarea de urgenţă a CExN al PSD

0
4012

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Galaţi a Partidului Social Democrat(PSD), europarlamentarul Dan Nica, susţine că o organizare cât mai rapidă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă partidul în acest moment, se arată într-un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice, Claudiu Brânzan.

Potrivit sursei citate, liderul PSD Galaţi consideră că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului, în condiţiile în care membrii de partid din judeţ i-au transmis că trebuie rezolvate urgent probleme interne pentru a reveni la o atmosferă normală în partid.

„Cred că PSD se află într-o situaţie deosebită datorită unor probleme de natură internă pe care doar noi putem să ni le rezolvăm. Consider că aceste probleme se datorează unor carenţe de comunicare internă, dar şi unor influenţe exterioare interesate. Din aceste motive consider că orice zi de întârziere în convocarea CExN al PSD nu poate fi decât nocivă pentru evoluţia viitoare a partidului. Colegii mei de partid mi-au transmis că trebuie să rezolvăm urgent toate problemele noastre interne, iar atmosfera din partid să revină la echilibru şi calm aşa cum este normal”, a declarat Nica

Europarlamentarul Dan Nica s-a aflat în aceste zile la Galaţi, unde a avut mai multe întâlniri cu membrii Organizaţiei Judeţene PSD din acest judeţ, se mai spune în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.