Cursurile Universității Dunărea de Jos s-au suspendat

0
554

Având în vedere Hotărârea nr. 6 din 9.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus și Hotărârea nr. 9 din 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, aprobată prin Hotărârea nr. 7 din 11.03.2020, Senatul Universității Dunărea de Jos din Galați a aprobat, astăzi, suspendarea tuturor activităților didactice față în față, precum și altor activități derulate în cadrul universității, activități care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, spectacole, competiții sportive, prelegeri, workshop-uri etc.), începând din data de 13.03.2020 până la data 31.03.2020. În caz de necesitate, perioada va putea fi prelungită.

Potrivit  Universității Dunărea de Jos din Galați, “activitățile didactice se vor putea desfășura în regim online. Facultățile vor folosi platformele e-learning funcționale în prezent, alte mijloace electronice de care dispun sau care vor fi puse la dispoziție de universitate. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat Rectoratului.

Căminele și cantinele din campusul universității rămân deschise în regim normal, cu recomandarea de limitare a vizitelor și a deplasărilor studenților în această perioadă.

În ceea ce privește activitățile de cercetare și studiu individual din cadrul universității se vor respecta: Hotărârea nr. 6 din 9.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus și Hotărârea nr. 9 din 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, aprobată prin Hotărârea nr. 7 din 11.03.2020. Activitățile administrative din cadrul universității nu vor fi afectate de prevederile menționate anterior, făcând obiectul Deciziei Rectorului nr. 715/12.03.2020″.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − fourteen =