Cupa României la hochei pe gheață se dispută la Galați

0
1713

Galațiul va fi, anul acesta, gazda turneului final al Cupei României la hochei pe gheață. Competiția se va desfășura în perioada 16-20 decembrie 2020, la Patinoarul ”Dunărea”.

La turneul final al Cupei României și-au anunțat participarea toate cele 7 echipe înscrise în campionatul național pentru seniori. Acestea au fost împărțite în două grupe.

Reprezentanta noastră, CSM Galați, se află în grupa de 4, alături de Steaua București, Sapientia U23 și SC Miercurea Ciuc. În cealaltă grupă de 3 vor juca: CSM Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc.

În prima zi a turneului, în grupa în care este și reprezentanta Galațiului, sunt programate meciurile SC Miercurea Ciuc – Steaua București, CSM Corona Brașov – Sportul Studențesc și CSM Galați – Sapientia U23.

În cea de a doua zi, se dispută partidele ACSH Gheorgheni – Sportul Studențesc, SC Miercurea Ciuc – Sapientia U23 și CSM Galați – Steaua București.

Ziua a treia programează meciurile Sapientia U23 – Steaua București,  CSM Corona Brașov – ACSH Gheorgheni și CSM Galați – SC Miercurea Ciuc.

După disputarea jocurilor din grupe, echipele de pe primul loc vor juca în finala Cupei României, iar cele de pe locul doi vor disputa finala mică pentru medaliile de bronz.

Galațiul găzduiește pentru a treia oară turneul final al Cupei României la hochei pe gheață, după trei sezoane, ultimul fiind 2017/2018. Echipa de hochei din Galați a câștigat de două ori Cupa României, în 1988 și în 2017.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =