Cum va arăta portul de ambarcațiuni al Galațiului. Investiția se ridică la un milion de euro

0
1275

Primăria a anunțat că licitația organizată pentru darea în concesiune, pe 49 de ani, a terenului de la malul Dunării pe care urmează să fie construit un port de ambarcațiuni, a fost încheiată. Conform anunțului instituției, câștigătorul licitației este firma gălățeană Marina Danubius SRL, care „propune un proiect amplu de modernizare, cu spații de petrecere a timpului liber, dar și un golf de ambarcațiuni demn de un oraș port la Dunăre”. Potrivit primarului Ionuț Pucheanu, societatea are la dispoziție cinci ani pentru finalizarea investiției, iar suma estimată este de aproximativ un milion de euro.

Terenul concesionat, care zace în paragină de ani de zile, se află în apropierea Uzinei de Apă nr. 1, cu acces la Plaja Dunărea, în dreapta Trecere Bac.

„Municipalitatea nu îşi permite să dezvolte cu fonduri proprii un proiect de o asemenea anvergură, însă, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu o serie de investitori privaţi, am constatat că există un mare interes pentru această oportunitate de afaceri”, declara, în luna februarie a acestui an, primarul Ionuț Pucheanu, înainte ca proiectul să fie supus votului consilierilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.