Cum se circulă în Galaţi?

0
1371

Deocamdată, la nivelul judeţului Galaţi nu s-au semnalat probleme deosebite cauzate de condiţiile meteo nefavorabile.  Nici unul din drumurile naţionale sau judeţene nu este închis, însă şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, existând pericolul să derapeze. (foto-grupul soferilor)

În plus, autorităţile locale rămân în alertă, având în vedere că meteorologii au avertizat că în a doua parte a zilei se vor înregistra căderi semnificative de zăpadă mai ales în N judeţului Galaţi.

Dacă drumurile din judeţul Galaţi sunt toate practicabile, iar cele trei bacuri (două mari şi unul mic) circulă în mod normal, din oră în oră (de la 6.00 la 22.00, iar noaptea, la cerere), pe liniile de cale ferată sunt probleme.   Astfel, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care au condus la formarea de peliculă de gheaţă pe liniile de înaltă tensiune, CFR Călători anunţă anularea a 11 trenuri, unul din ele fiind trenul Rapid 7373 Făurei-Galaţi. Alte trenuri anulate sunt:  Bucureşti N-Constanţa şi retur , Constanţa-Bucureşti Obor , Constanţa-Făurei, Bucureşti Obor – Făurei, Obor-Cosntanţa, Feteşti-Bucureşti Obor, Bucureşti Obor – Constanţa.  “Lista trenurilor anulate pentru data de 20 martie 2018: https://docs.google.com/document/d/1F0xW_EB1s-lXuVZ9cRL77tYg06YcpBq3KyJGNsBJ2JE/edit?usp=sharing Regretăm situația creată și mulțumim pentru înțelegere. Revenim cu actualizări în funcție de evoluția condițiilor meteo”, transmite CFR Călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.