Cu pistolul la barbut

0
2659

Grupa de intervenţie rapidă din cadrul Poliției Locale Galați a fost direcţionată prin dispeceratul instituţiei pe strada Podul Înalt, locație unde s-a reclamat faptul că un grup numeros de tineri joacă barbut.

La faţa locului, la vederea autospecialei instituţiei, în jur de 20 tineri au dispărut prin fugă printre blocuri, însă oamenii legii au făcut verificări în zonă, în urma cărora l-au depistat pe  numitul L.P.N., în vârstă de 34 ani, din Galaţi. Asupra celui în cauză a fost găsit un pistol marca WALTHER, calibru 9mm PAK, în încărcător fiind șase cartuşe metalice.

Despre provenienţa pistolului, susnumitul a declarat verbal că l-a procurat din Germania, ţară în care are documentele legale de provenienţă şi deţinere.

În acest caz polițiștii locali au întocmit actele procedurale, persoana în cauză şi pistolul găsit asupra sa au fost predate la Secţia 4 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Trebuie precizat faptul că sesizarea la Poliția Locală Galați s-a făcut prin numărul scurt – 0236/955, implementat la nivelul instituției gălățene în această lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.