CSM Arcada Galați țintește spre al treilea trofeu al sezonului: Supercupa României

0
634

CSM Arcada Galați, campioana României și deținătoarea Cupei României în sezonul 2021/2022, are șansă să își pună în vitrină și al treilea trofeu de marcă: Supercupa României. Asta după ce Federația Română de Volei a decis să schimbe formatul Supercupei.

Dacă până acum, trofeul era disputat de campioana și de câștigătoarea Cupei României, iar când cele două titluri erau câștigate de aceeași echipă nu se punea în joc, anul acesta, FRV a stabilit ca Supercupa României la volei masculin să se joace în format de turneu de tip ”final four”, la care, pe lângă Arcada Galați, vor mai participa Steaua București, finalistă în Cupa României, Dinamo București și SCM Craiova, ocupantele locurilor 3 și 4 în sezonul regulat.

Turneul final al Supercupei României la volei masculin se va desfășura în perioada 26 -28 septembrie, locul de desfășurare urmând a fi stabilit în perioada următoare.

CSM Arcada Galați are în palmares două Supercupe ale României, câștigate în 2017 (confruntare cu VM Zalău) și 2019 (confruntare cu Dinamo București).

Foto: Sportul Ilustrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.