CSM Arcada Galați, asalt decisiv pentru titlul de campioană

0
655

Galațiul găzduiește de astăzi ultimul turneu play off al Diviziei A1 de volei masculin, decisiv pentru desemnarea campioanei sezonului 2020/2021. Cele mai bune patru echipe ale campionatului își dispută titlul, dar și medaliile de argint și bronz.

Campioana ultimele două sezoane, CSM Arcada Galați, pornește ca principala favorită la titlu, fiind liderul clasamentului la zi, cu 58 puncte, la patru puncte înaintea contracandidatei SCM Zalău.

Turneul de la Galați începe astăzi, cu meciul dintre SCM Zalău și Steaua București, de la ora 14.00, urmând ca de la ora 18.00, CSM Arcada să joace cu SCM U Craiova. Vineri, de la ora 15.00, este programat derby-ul pentru titlu, care le va aduce față în față la fileu pe CSM Arcada și SCM Zalău, iar de la ora 18.00, în al doilea meci al zilei se vor confrunta SCM U Craiova și Steaua București. Sâmbătă, în ultima zi a turneului, de la ora 14.00 este programată partida SCM Zalău – SCM Craiova, iar de la ora 18.00, CSM Arcada o va întâlni pe Steaua București.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + two =