CSM Arcada Galați are patru jucători în ”Dream Team”

0
1154

Federația Română de Volei a alcătuit echipa ideală a turului sezonului regulat din campionatul Diviziei A1 de volei masculin. ”Dream team” a fost stabilită pe baza performanțelor înregistrate în teren de jucătorii celor 12 echipe din din prima ligă masculină, cu ajutorul unei cunoscute aplicații pentru statistică.

CSM Arcada Galați, liderul la zi și campioana României en-titre, a ”acaparat” două treimi din echipa ideală a turului Diviziei A1. Patru dintre cele șase poziții ale ”dream team” au fost adjudecate de jucătorii pregătiți de Sergiu Stancu.

Mexicanul Pedro Rangel este coordonatorul echipei turului, pe poziția ”middle-blocker”. În echipa ideală a turului se mai află basarabeanul Vasile Talpă, croatul Ivan Raic este universalul echipei ideale, iar celălalt jucător croat din lotul campionilor, Filip Sestan, este trăgătorul secund al echipei perfecte.

CSM Arcada Galați ocupă locul 1 în clasamentul Divizie A1, cu 30 de puncte, având un punct în plus față de echipa de pe locul doi, Dinamo București, care dă în echipa ideală ceilalți doi jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.